+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Tol België

Bel ons

Neem contact op

Tol België

Als u veel met uw vrachtwagen over het wegennetwerk rijdt, weet u als geen ander dat op diverse wegen tol moet worden betaald, zo ook in België. Wist u dat u tol op verschillende manieren kunt betalen? Zo worden er in vrachtwagens steeds vaker elektronische tolkastjes geplaatst, maar de Servisa European Road kaart komt ook geregeld voor. Beide oplossingen worden geregeld door het team van Nebu Transport Services.

Betaal tol in België met het elektronische tolkastje

Het Bi-Model is ook wel hét elektronische tolkastje, waarmee je tol betaalt in onder andere België. Een aantal voordelen van een Bi-Model lichten wij graag verder voor u toe:

  • 25,47% korting op de Liefkenshoektunnel
  • Tweewekelijkse factuur
  • Gereserveerde tolpoorten voor Bi-Model gebruikers

Eenvoudige terugvordering van de buitenlandse BTW met een Servisa European Road kaart

Niet alleen kunt u tol in België met een Bi-Model betalen. De Servisa European Road kaart is hier ook uitermate geschikt voor. Deze kaart is geldig in onder andere de Benelux, Tsjechië, Polen en Slovenië. Door middel van een gespecificeerde rekening kunt u eenvoudig buitenlandse btw terugvorderen. En met 25% korting op de Grote Sint-Bernhardpas profiteert u ook buiten België van een aantrekkelijk tarief.

Ga voorbereid op weg met een tolkasje of tolkaart

Of u nu kiest voor een elektronisch tolkastje of een tolkaart, met beiden bent u verzekerd van voorbereid transport. Heeft u vragen over een van deze producten? Of ontvangt u graag persoonlijk advies over wat voor product het beste bij uw bedrijf past? Onze medewerkers staan u telefonisch te woord via +31 (0) 251 319076.


Bekijk ook: