+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Tolsysteem

Bel ons

Neem contact op

Tolsysteem

Een tolsysteem is beschikbaar in verschillende varianten. Welke uitvoering voor uw transportbedrijf het gunstigste is, is mede afhankelijk van het land of de landen waardoor u transporteert. Nebu Transport Services heeft jarenlange ervaring in het leveren van diverse kredietkaarten voor Europese transportondernemingen. Leveren wij binnenkort ook uw tolsysteem?

Ontvang een tolsysteem, passend bij uw transportonderneming

Rijden uw chauffeurs vooral door Spanje, Frankrijk, Duitsland of Scandinavië? Het zijn allemaal landen waarvoor een passend tolsysteem beschikbaar is. Een aantal voorbeelden van tolsystemen die wij aan u kunnen leveren, zijn:

  • Bi-Model: Geschikt voor Frankrijk, Portugal, de Liefkenshoektunnel en Spanje
  • Via: De enige geaccepteerde tolkaart voor Italië
  • Frejus & Mont Blanc: Dé tunnelkaart voor de Alpen
  • Via Verde: Het moderne tolsysteem voor Portugal
  • EASY GO: Het elektronisch tolkastje voor landen zoals Zweden, Denemarken en Noorwegen

Vorder uw btw en accijns terug

Niet alleen regelen en leveren wij een passend tolsysteem voor uw organisatie. U schakelt ons ook in voor het terugvorderen van accijnzen en btw. Of het nu gaat om Spanje, België, Slovenië of Frankrijk, op wegen in deze landen kunt u flink wat kosten besparen door tijdig een terugvordering in te dienen. Benieuwd wat wij voor uw transportbedrijf kunnen betekenen? Door te bellen naar +31 (0) 251 319076 bespreken we graag de mogelijkheden.

Bekijk ook: