+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Eurovignet vrachtwagen

Bel ons

Neem contact op


Het Eurovignet is het digitale bewijs dat u belasting zware motorrijtuigen (bzm) voor uw vrachtwagen heeft betaald. Een papieren vignet is verleden tijd, aangezien vandaag de dag controle op afstand plaatsvindt door middel van kentekenherkenning. Nebu Transport Services, gevestigd in Uitgeest, helpt u met het aanvragen en aanschaffen van een Eurovignet voor uw vrachtwagen.

Voor welke wegen heeft u een Eurovignet voor de vrachtwagen nodig

Het Eurovignet staat ook wel bekend als de belasting voor vrachtwagens. Echter bestaat er sinds 2008 geen fysiek vignet meer, maar wordt dit centraal geregistreerd. Het Eurovignet voor vrachtwagens dat u via ons kunt aanvragen, is verplicht in Zweden, Luxemburg, Denemarken en Nederland. Rijdt u met uw vrachtwagen door andere landen in Europa? En gaat het om wegen waar u tol moet betalen? Dan komen er andere regelingen in beeld.

Ga voorbereid de weg op met kredietkaarten

Natuurlijk wilt u niet onverwachts voor betalingen komen te staan of boetes ontvangen omdat u niet over de juiste papieren beschikt. Daarom kunt u naast een Eurovignet ook diverse kredietkaarten voor transportondernemingen in Europa bij ons aanvragen. Hierbij kunt u denken aan Via voor Italië, Frejus & Mont Blanc in de Alpen en EASY GO in Scandinavië.

Wij maken uw transport sneller, goedkoper en overzichtelijker

Sneller over tolwegen rijden, 24/7 door Europa reizen en niet voor onverwachtse kosten komen te staan: dat is wat ieder bedrijf wenst. Daarom is het aanvragen van uw Eurovignet of andere benodigde kredietkaarten iets wat wij graag doen. Vragen over onze diverse tolsystemen, zoals de tolkastjes? U bereikt ons telefonisch via +31 (0) 251 319076.