+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

BTW terugvorderen buitenland

Bel ons

Neem contact op

BTW terugvorderen buitenland

Btw snel terugvorderen uit het buitenland? Daarvoor schakelt u natuurlijk de specialisten van Nebu Transport Services in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het terugvorderen en de teruggave van buitenlandse btw, waardoor u van diverse voordelen profiteert. Wat deze voordelen zijn? Wij sommen er een aantal voor u op.

Het voordeel van uw BTW terugvorderen uit het buitenland

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het terugvorderen van buitenlandse btw. Een aantal van deze voordelen vindt u hieronder:

  • Wij verwerken dagelijks uw facturen. Heeft u E-facturen? Dan kunt u deze gewoon doorsturen naar invoices@nebutransport.nl. Heeft u post facturen? Dan hebben wij deze ook per post nodig. Wilt u het nog makkelijker? Dan geeft u ons uw LOGIN gegevens en wij halen daar al uw facturen automatisch op.
  • Er zijn bij ons geen notariële akten nodig voor het terugvorderen van buitenlandse BTW omdat wij uw geld niet ontvangen - dit gaat namelijk direct naar u!
  • Terugvordering van Belgische, Franse, Spaanse, Italiaanse en Sloveense dieselaccijnzen is mogelijk.
  • Voor Nederlandse, Duitse en Ierse klanten maken wij gebruik van een speciaal bulk programma dat wij hebben ontwikkeld samen met de belastingdienst, waardoor uw aangiftes sneller en accuraat verstuurd worden.

De werkwijze van teruggave van BTW uit het buitenland

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor het regelen van de teruggave van btw uit het buitenland? Dan kunt u een heldere werkwijze verwachten. Digitale facturen worden bij ons dagelijks verwerkt. Aan het begin van een nieuw kwartaal wordt gekeken of alle facturen compleet zijn. Wij hebben dan even een contact momentje met u als klant. Dit schept ook gelijk de gelegenheid om informatie uit te wisselen en uw vragen persoonlijk te behandelen. Zijn de documenten verzameld en uw facturen administratief verwerkt? Dan ontvangt u een gespecificeerd overzicht met de verwachte teruggave van btw uit het buitenland en periode. In ons klantenportaal ziet u gelijk wat de stand van zaken is!

Wij hanteren geen startarief en uurtarief

Dat is wel zo prettig om te weten. Stel: u krijg een bedrag van €100,- retour, bedraagt onze factuur maar 7,5% van €100,-. Daar komt niets meer bij. Wilt u graag meer weten over het terugvorderen van buitenlandse btw? Of heeft u overige vragen? Wij staan u in beide gevallen graag telefonisch te woord via +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: