BTW terugvorderen buitenland

Bel ons

Neem contact op

Btw terugvorderen uit het buitenland

Wilt u uw btw snel terugvorderen uit het buitenland? Daarvoor schakelt u natuurlijk de specialisten van Nebu Transport Services uit Uitgeest, dicht bij Zaandam, in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van buitenlandse btw terugvragen en terugvorderen, waardoor u van diverse voordelen profiteert.

Het voordeel van uw btw terugvorderen uit het buitenland

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het terugvragen en terugvorderen van buitenlandse btw in Europa. Een aantal van deze voordelen vindt u hieronder:

  • Uw facturen worden per kwartaal opgehaald bij u, of u stuurt ze per kwartaal naar ons toe.
  • Er zijn geen notariële akten nodig voor buitenlandse btw terugvorderen.
  • Terugvordering van Spaanse, Franse, Belgische en Sloveense dieselaccijnzen is mogelijk.
  • Voor Nederlandse, Duitse en Ierse klanten maken wij gebruik van een speciaal bulk programma dat wij hebben ontwikkeld samen met de belastingdienst, waardoor uw aangiftes snel en accuraat verstuurd worden.

De werkwijze van btw terugvragen uit het buitenland

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor het regelen van de terugvordering van btw uit het buitenland? Dan profiteert u van onze heldere werkwijze. Aan het einde van ieder kwartaal worden facturen bij u opgehaald. Dit biedt zekerheid en schept de gelegenheid om informatie uit te wisselen en uw vragen persoonlijk te behandelen. Zijn de documenten verzameld en uw facturen administratief verwerkt? Dan ontvangt u een gespecificeerd overzicht met de verwachte terugvordering van btw uit het buitenland en de betreffende periode. Wij zijn een servicegerichte partner op het gebied van transport in Europa die u helpt om meer overzicht te krijgen in uw processen. Dat is toch precies wat u voor ogen heeft wanneer u uw buitenlandse btw wilt terugvragen?

Wij hanteren geen start- en uurtarief

Dat is wel zo prettig om te weten wanneer u uw buitenlandse btw wilt terugvragen. Stel: u krijgt een bedrag van € 100,- retour, bedraagt onze factuur maar 7,5% van € 100,-. Bij deze kosten komt niets meer bij. Wilt u meer weten over buitenlandse btw terugvragen en terugvorderen? Of heeft u verder nog vragen over onze diensten, bijvoorbeeld over accijns aangifte doen of het aanvragen van een Eurovignet? Wij staan u graag telefonisch te woord via +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: