+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Tol Frankrijk

Bel ons

Neem contact op

Tol Frankrijk

Als transportbedrijf bent u verplicht om voor uw vrachtwagen tol in Frankrijk te betalen. Hiervoor wilt u natuurlijk niet urenlang bij de tolpoorten wachten totdat u aan de beurt bent om te betalen. Kies daarom voor tolkasjes, waarmee u snel door de poorten rijdt over de voor u gereserveerde banen. Nebu Transport Services helpt u graag in het regelen en leveren van diverse kredietkaarten.

Betaal tol voor uw vrachtwagen in Frankrijk met het Bi-Model

Binnen de transportindustrie is het Bi-Model onmisbaar geworden voor het betalen van tol voor vrachtwagens in Frankrijk. Met dit elektronische kastje heeft u niet alleen toegang tot Frankrijk, maar ook de Liefkenshoektunnel, Portugal en Spanje. Een aantal voordelen die aan dit systeem verbonden zijn, zijn:

  • Tot 13% korting op de Franse tolwegen
  • Gereserveerde tolpoorten voor Bi-Model gebruikers
  • Eenvoudige terugvordering van de buitenlandse btw d.m.v. een gespecificeerde rekening
  • Eén box met alle betalingsmogelijkheden
  • Download een factuurspecificatie in Excel of PDF

Vorder dieselaccijnzen (T.I.P.P) terug

Als u regelmatig met uw vrachtwagen over de Franse snelwegen rijdt, is het verstandig om dieselaccijnzen terug te vorderen. Hierdoor bespaart u niet alleen op het betalen van tol in Frankrijk met het Bi-Model. Zorg er echter wel voor dat u de juiste documenten op orde heeft, zoals de kilometerstanden, een volmacht en een kopie van het kentekenbewijs.

Stel uw vragen door te bellen

Heeft u vragen over het Bi-Model waarmee u tol voor uw vrachtwagen in Frankrijk mee kunt betalen? Of heeft u overige vragen? In beide gevallen staat ons team u graag telefonisch te woord. U bereikt ons via +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: