Eurovignet vrachtwagen

Eurovignet vrachtwagen

Bel ons

Neem contact op

Eurovignet vrachtwagen

Het Eurovignet is het digitale bewijs dat u belasting zware motorrijtuigen (bzm) voor uw vrachtwagen heeft betaald. Een papieren vignet is verleden tijd, aangezien vandaag de dag controle op afstand plaatsvindt door middel van kentekenherkenning. Nebu Transport Services helpt u met het aanvragen en aanschaffen van een Eurovignet voor uw vrachtwagen.

Voor welke wegen heeft u een Eurovignet voor de vrachtwagen nodig

Het Eurovignet staat ook wel bekend als de belasting voor vrachtwagens. Echter bestaat er sinds 2008 geen fysiek vignet meer, maar wordt dit centraal geregistreerd. Het Eurovignet voor vrachtwagens is verplicht in Zweden, Luxemburg, Denemarken en Nederland. Rijdt u met uw vrachtwagen door andere landen in Europa? En gaat het om wegen waar u tol moet betalen? Dan komen er andere regelingen in beeld.

Ga voorbereid de weg op met kredietkaarten

Natuurlijk wilt u niet onverwachts voor betalingen komen te staan of boetes ontvangen omdat u niet over de juiste papieren beschikt. Daarom leveren wij diverse kredietkaarten voor transportondernemingen in Europa. Hierbij kunt u denken aan Via voor Italië, Frejus & Mont Blanc in de Alpen en EASY GO in Scandinavië.

Wij maken uw transport sneller, goedkoper en overzichtelijker

Sneller over tolwegen rijden, doordat er een baan voor u is gereserveerd, 24/7 door Europa reizen en niet voor onverwachtse kosten komen te staan: dat is wat ieder bedrijf wenst. Daarom regelen wij graag uw Eurovignet of andere benodigde kredietkaarten. Vragen? U bereikt ons telefonisch via +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: