Accijns aangifte doen

Bel ons

Neem contact op

Of u nu voornamelijk door Slovenië, Spanje, Frankrijk of België rijdt, het is verstandig om accijns aangifte te doen. U bespaart hier namelijk behoorlijk wat kosten mee. Het team van Nebu Transport Services ondersteunt u bij terugvorderingen van accijnzen en staat u telefonisch te woord. Voor welk land wilt u graag accijns aangifte doen?

Wat voor documenten heeft u nodig om accijns aangifte te doen?

De benodigdheden voor accijns aangifte doen, verschillen per land. Zo heeft u bij de meeste landen een kopie van de dieselrekeningen nodig. Daarnaast zijn kopieën van het kentekenbewijs en een kopie van het huur- of leasecontact verplicht bij de aangifte van accijns. Bekijk de benodigdheden per land alvast online en bekijk in welke landen u het meeste bespaart als u gaat tanken.

Kies uit verschillende tolsystemen

Om aangifte omtrent accijns te doen, is het verstandig in het bezit te zijn van een werkend tolsysteem. Hiermee rijdt u non-stop met uw transport door landen als Italië, Zweden of Duitsland. Voorbeelden van kredietkaarten die wij voor uw transportonderneming kunnen leveren, zijn:

  • Bi-Model
  • Frejus & Mont Blanc
  • EASY GO
  • Via Verde

Laat uw administratieve taken aan ons over

Transporteren door Europa: dat is waar u goed in bent. U wilt dan natuurlijk niet de administratieve kant uitvoeren. Daarom ondersteunt het team van Nebu Transport Services uit Uitgeest, nabij Zaandam, u bij het gehele proces van het aangifte doen van buitenlandse accijns. Door te bellen naar +31 (0) 251 319076 geven we u hier meer informatie over en bieden we persoonlijk advies voor uw transportbedrijf. Zijn wij u binnenkort ook van dienst met het doen van aangifte van buitenlandse accijnzen, bijvoorbeeld uit Frankrijk of Spanje?

Bekijk ook: