+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Accijns aangifte doen

Bel ons

Neem contact op

Accijns aangifte doen

Of u nu voornamelijk door Slovenië, Spanje, Frankrijk of België rijdt, het is verstandig om accijns aangifte te doen. U bespaart hier immers behoorlijk wat kosten mee. Het team van Nebu Transport Services ondersteunt u met terugvorderen van accijnzen en staat u telefonisch te woord. Voor welk land wilt u graag aangifte doen?

Wat voor documenten heeft u nodig om accijns aangifte te doen?

De benodigdheden voor het doen van accijns aangifte verschilt per land. Zo heeft u bij de meeste landen een kopie van de dieselrekeningen nodig en zijn kopieën van het kentekenbewijs en een kopie van het huur/lease contact verplicht. Bekijk de benodigdheden per land alvast online en bekijk in welke landen u het meeste bespaart als u gaat tanken.

Kies uit verschillende tolsystemen

Om aangifte omtrent accijns te doen, is het verstandig in het bezit te zijn van een werkend tolsysteem. Hiermee rijdt u non-stop met uw transport door landen zoals Italië, Zweden of Duitsland. Voorbeelden van kredietkaarten die wij voor uw transportonderneming kunnen leveren, zijn:

  • Bi-Model
  • Frejus & Mont Blanc
  • Via Verde
  • EASY GO

Wij nemen de administratieve taken op ons

Transporteren door Europa: dat is waar u goed in bent. U wilt dan natuurlijk niet de administratieve kant uitvoeren. Daarom ondersteunt het team van Nebu Transport Services u bij het gehele proces van het aangifte doen van buitenlandse accijns. Door te bellen naar +31 (0) 251 319076 geven we u hier meer informatie over en bieden we persoonlijk advies voor uw transportbedrijf. Zijn wij u binnenkort ook van dienst met het doen van aangifte van buitenlandse accijnzen?.

Bekijk ook: