+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Recuperatie van accijnzen voor diesel

Naast terugvorderingen van de buitenlandse btw is het in een aantal landen ook mogelijk recuperatie van buitenlandse accijnzen voor diesel aan te vragen. U bespaart dus aanzienlijke bedragen als u in een van die landen gaat tanken. Welke landen dat zijn, licht ons team graag verder aan u toe.

Voor welke landen is recuperatie van buitenlandse accijnzen voor diesel mogelijk?

In diverse landen door Europa is recuperatie van accijnzen voor diesel een weloverwogen keuze. Het levert u meestal namelijk behoorlijk wat op. Terugvorderingen van buitenlandse accijnzen is onder meer mogelijk vanuit de volgende landen:

Wij leveren kredietkaarten voor Europese transportondernemingen

Voordat u een recuperatie voor buitenlandse accijnzen voor uw diesel aanvraagt, moet u uiteraard wel een helder overzicht hebben van deze accijnzen. Tevens moet u de mogelijkheden voor het indienen van terugvorderingen in beeld hebben. Kies daarom voor een kredietkaart in de vorm van een elektronisch tolkastje of tolkaart. Wat de beste uitkomst voor uw bedrijf is, is mede afhankelijk van het land waar u uw vracht naar transporteert. Zorg dus dat u bekend bent met de verschillende tolsystemen voordat u op weg gaat. U wilt per slot van rekening dat het mogelijk is om de terugvorderingen van de accijnzen te regelen.

Ga dag in, dag uit, voorbereid de weg op

Met een tolkasje of tolkaart gaat u niet alleen voorbereid de weg op. Ze zijn ook dé uitkomst om eenvoudig recuperatie op uw buitenlandse accijnzen voor uw diesel terug te vorderen. Wilt u graag meer weten over het regelen van de terugvorderingen van accijnzen uit het buitenland? Heeft u vragen over een tolkaart of tolkasje voor het land waar u regelmatig doorrijdt? Of heeft u overige vragen aan Nebu Transport Services? In alle gevallen beantwoorden we ze als u contact opneemt met ons team uit Uitgeest, nabij Zaandam, via het telefoonnummer +31 (0) 251 319076.

bedrijf-in-de-kijker-nr-11.jpg