Wie we zijn

Ons Profiel

  • NTS is een betrouwbare, gedegen en ervaren partner in de Europese transportbranche.
  • NTS is servicegericht met een persoonlijk gezicht.
  • NTS heeft met vrouwen 'achter het stuur' een verfrissende blik op de transportbranche.
  • NTS is een steunpilaar die uw transport sneller, goedkoper en overzichtelijker maakt.

Onze organisatie

  • NTS is opgericht door Marja Broers en Myrthe Broers in 1996.
  • NTS is uitgegroeid tot een gedreven team van acht mensen.
  • NTS is ook fiscalist in Spanje, en heeft als enige in Nederland rechtstreeks toegang tot het systeem van de Spaanse fiscus.
  • NTS is partner van ELVIS AG.

  • Elvis

Onze werknemers

Marja Broers - Senior Director

Ik ben mijn werkzame carrière gestart bij Quaker Chemical als secretaresse, vervolgens directiesecretaresse bij Price Waterhouse (nu PWC) daar heb ik geleerd wat professionaliteit inhoudt. En in 1983 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan.

De meest leuke en spectaculaire opdrachten kwamen voorbij met als hoofdklapper het verworven agentschap van Servisa.

Het allerleukste van mijn werk vind ik het contact met mensen. Ik ben zeer vereerd dat we klanten hebben vanaf het eerste uur en dat we daar nog steeds zo’n leuk contact mee hebben. En het blijft een dagelijkse uitdaging om nieuwe contacten te ontmoeten.

Ik en mijn man Fred vinden het bijzonder dat ik al sedert 1996 met mijn dochter dagelijks zo nauw samen werk en dat we het iedere dag nog zo leuk vinden om te doen.

Mijn hobby zijn hardlopen, skiën, kanoën en niet te vergeten wandelen met onze hond Lotje. Deze mag ook wel eens op kantoor komen.

Myrthe Broers – General Director

Na mijn stage in Canada en na mijn afstuderen ben ik gelijk in 1996 als vennoot aan de slag gegaan.

Op dat moment had Marja Broers (mijn moeder) het agentschap van Servisa Madrid verkregen en kon mijn hulp goed gebruiken.

We hadden al snel door dat de naam Servisa niet praktisch was en hebben het in 1999 al snel omgedoopt tot Nebu Transport Services.

Ik hou zielsveel van mijn werk en kan dat ook doen vanwege een heel fijn gezinsleven met man, een prachtige dochter en ontzettend leuke hobby's. Zoals hardlopen want daar raakt je hoofd zo lekker leeg van, pure ontspanning. Skiën... magisch die witte sneeuw en frisse lucht. En als allerbelangrijkste hobby: Gezellig met vrienden koken en eten binnen of buiten in de tuin.

Aan de eettafel ontvouwen zich de mooiste gesprekken vandaar dat we ook op kantoor elke dag met elkaar lunchen.

Saskia Jonker - Operational Director

Al trainende op de atletiekbaan Lycurgus te Krommenie leerde ik Marja en Myrthe Broers kennen.

Ik zat op dat moment op het gymnasium en kon wel een bijbaantje gebruiken dus ging ik bij Nebu Transport Services BV aan de slag. Maar er moest ook nog gestudeerd worden.

Door mijn studie Bedrijfskunde vloog ik zo doorheen en ik was al snel cum lade afgestudeerd. Het werken naast mijn studie werd omgedraaid naar werken en daarnaast studeren. Mijn volgende studie fiscaal recht heb ik gedaan na mijn voltallige baan.

Samen met Maurits hebben we drie prachtige zoontjes. Dat vergt een goede planning en dat is ook precies mijn sterke punt want organiseren zit mij in het bloed.

Hobbys.... hardlopen, hond en leuke dingen met gezin en vriendinnn doen.

Als u belt en u hoort een hond blaffen dan is het jet die ook twee dagen per week op kantoor is.

Brenda Bruin - Financial Account Manager

Sonja ten Hoonte - Sales Advisor Europe

Chinh Visser - Financial Administrative Manager

Tuan Phan - Financial Administrative Manager

Tamara Koppes - Financial Administrative Manager

Elias Kuhrdur - Trainee Financial Administrative Manager

Paulien Glijnis - House Keeping

In 2003 zo van de hotel business naar Nebu Transport Services geschoven en het was een leuke switch omdat het veelzijdig is.

Ik ben dol op AZ en we hebben dan ook stamplaatsen om ons in het stadion uit te kunnen leven. Maar of ze nou winnen of verliezen... ik zorg altijd met veel plezier dat het hele kantoor en omgeving piekfijn in orde is, dat de lunch klaar staat en dat de supplies zijn aangevuld.