Btw terugvorderen buitenland

Btw terugvorderen buitenland

Bel ons

Neem contact op

Btw terugvorderen buitenland

Btw snel terugvorderen uit het buitenland? Daarvoor schakelt u natuurlijk de specialisten van Nebu Transport Services in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het terugvorderen en de teruggave van buitenlandse btw, waardoor u van diverse voordelen profiteert. Wat deze voordelen zijn? Wij sommen er een aantal voor u op.

Het voordeel van uw btw terugvorderen uit het buitenland

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het terugvorderen van buitenlandse btw. Een aantal van deze voordelen vindt u hieronder:

  • Uw facturen haalt u persoonlijk per kwartaal op, of u stuurt ze per kwartaal naar ons toe.
  • Er zijn geen notariële akten nodig voor het terugvorderen van buitenlandse btw.
  • Terugvordering van Spaanse, Franse, Belgische en Sloveense dieselaccijnzen is mogelijk.
  • Voor Nederlandse, Duitse en Ierse klanten maken wij gebruik van een speciaal bulk programma dat wij hebben ontwikkeld samen met de belastingdienst, waardoor uw aangiftes sneller en accuraat verstuurd worden.

De werkwijze van teruggave van btw uit het buitenland

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor het regelen van de teruggave van btw uit het buitenland? Dan kunt u een heldere werkwijze verwachten. Aan het einde van ieder kwartaal worden facturen bij u opgehaald. Dit voorkomt het kwijtraken van facturen en schept de gelegenheid om informatie uit te wisselen en uw vragen persoonlijk te behandelen. Zijn de documenten verzameld en uw facturen administratief verwerkt? Dan ontvangt u een gespecificeerd overzicht met de verwachte teruggave van btw uit het buitenland en periode.

Wij hanteren geen startarief en uurtarief

Dat is wel zo prettig om te weten. Stel: u krijg een bedrag van €100,- retour, bedraagt onze factuur maar 7,5% van €100,-. Daar komt niets meer bij. Wilt u graag meer weten over het terugvorderen van buitenlandse btw? Of heeft u overige vragen? Wij staan u in beide gevallen graag telefonisch te woord via +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: