+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Boetekaart 2

Boetes in het buitenland? Pech onderweg? Spoedreparatie? Depannage ? Ad-hoc betalen van diesel of Europese tolgelden ? Een voorschot?
 
Uw chauffeur kan onderweg vele ongemakken hebben. Voor al deze problemen, bieden wij een back-up kaart aan waarmee u uw chauffeur(s) direct over liquide middelen kan laten beschikken. Dag en nacht, zeven dagen in de week binnen en buiten Europa.
Wij bieden u een voordelige, snelle en veilige oplossing voor alle bezorgdheden rondom uw internationaal transport.
 
Wat maakt deze kaart zo uniek?
 
Veilig:
De kaart heeft bij uitgave een nul-waarde en werkt op het VISA netwerk. De kaart is niets waard tot u deze voor uw chauffeur opwaardeert.. De chauffeur heeft alleen de beschikking over het bedrag wat op dat moment nodig is en welke u bepaalt.
U heeft dus  het volledige beheer over deze kaart
 
Snel:
De kaart is via Internet (of telefonisch) door u op te waarderen en binnen enkele seconden kunt uw chauffeur over het door u vastgestelde bedrag beschikken. Tevens is deze kaart, in combinatie met een unieke pincode, te gebruiken voor geldopnames binnen Europa (maar ook wereldwijd) bij bankautomaten en mobiele geldautomaten.
 
Gemakkelijk:
De kaart is tevens te koppelen aan uw wagen of voertuignummer. Geaccepteerd bij 33 miljoen VISA acceptatiepunten en alle pinautomaten. Elke uitgevoerde transactie is real-time op de website te bekijken – het maakt niet uit waar de chauffeur zich op dat moment bevind.
 
Een ideale manier om bij onverwachte situaties in geheel Europa, maar ook daarbuiten, snel over geld te beschikken. Binnen een aantal seconden kunt de benodigde hoeveelheid geld voor de chauffeur beschikbaar stellen, er kan direct ter plekke een transactie worden uitgevoerd en uw transport kan worden vervolgd. Veel van uw collega’s gebruiken deze ideale back-up kaart al. In vele gevallen bij het betalen van directe boetes o.a. in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland, België, Polen en Italië,. zodat de chauffeur binnen 10 minuten weer onderweg is.
De kosten voor het gebruik van deze back-up kaart:
 
€ 10,00 Vaste fee per transactie (ongeacht de hoogte van het opwaarderingsbedrag)
 
Relaties welke zich aanmelden voor deze back-up kaart kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid tot het brengen van cash geld ter plaatse en/of juridische bijstand en assistentie.
 
De kosten voor bijvoorbeeld een contante betaling in België en Frankrijk:

€ 125,00

€ 1,00 tot € 6.000,00

€ 175,00

€ 6,00 tot € 10.000,00