Tolkastjes

Nebu Transport Services levert diverse kredietkaarten en tolkastjes voor Europese transportondernemingen. Heeft u voor uw transport een kredietkaart of tolkasje nodig? Wij lichten de opties graag verder voor u toe en leveren het juiste kastje zodat u voorbereid de weg op kan.

Welke tolkastjes zijn noodzakelijk in Europa?

Of u nu vracht moet transporteren over de wegen door Scandinavië, Portugal of Frankrijk, in alle gevallen is het verstandig om in het bezit te zijn van een tolkastje. De volgende tolkastjes worden gebruikt door Europa:

  • Bi-Model: Het elektronische tolkastje voor Frankrijk, Spanje, Portugal en de Liefkenshoektunnel
  • EASY GO: Het elektronische tolkasje voor Scandinavië
  • TIS-PL: Het tolkastje voor alle Franse tolwegen

Sta niet voor een gesloten grens met tolkaarten

Naast dat u in Europa gebruik kunt maken van diverse tolkasjes, komen ook tolkaarten en zelfs tankkaarten regelmatig van pas. Zo komt u Italië alleen binnen met een Via-kaart en het Telepass-systeem. U rijdt door de Alpen met de Frejus & Mont Blanc tunnelkaart. En de Servisa European Road kaart is een geldige kaart voor verschillende landen in Europa.

Wij leveren tolkastjes of kredietkaarten

Voorbereid de weg op gaan, zonder dat u onverwachts voor een tolweg komt te staan: daarvan bent u verzekerd met een kredietkaart of tolkastje. Over welke wegen rijdt u regelmatig? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0) 251 319076. Wij bieden u dan een gepaste oplossing en advies op maat betreft uw tolsysteem.