Tankkaart Europa

Bel ons

Neem contact op

Tankkaart voor Europa

Een tankkaart is voor uw transportbedrijf onmisbaar in Europa. Door te kiezen voor een kaart, zoals EDC, tankt u langs meer dan 3000 strategisch gekozen stations. Met een tankkaart kunt u ook voor zwaar transport terecht bij de tankstations. En betaling vindt eenvoudig plaats via EDC. Deze voordelen en meer licht het team van Nebu Transport Services hieronder verder voor u toe.

Kies voor een tankkaart van EDC: De snelst groeiende dieselkaart in Europa

Als u regelmatig op de weg rijdt door Europa, heeft u vast en zeker al eens gehoord van EDC. Met deze tankkaart profiteert u van diverse voordelen in diverse landen in Europa, zoals:

  • Een groeiend netwerk van meer dan 3000 strategisch gekozen stations
  • EDC beschikt over de beste spreiding langs alle Europese grenzen
  • Het overgrote deel van de stations in het netwerk is aangepast aan zwaar transport
  • De meest competitieve prijzen in zowel binnen- als buitenland
  • Een unieke manier van prijzen, zodat u telkens vooraf weet hoeveel u betaalt

De betaling van deze tankkaart voor Europa vindt plaats via EDC. U ontvangt een wekelijkse factuur per land, en een automatische afschrijving vindt plaats 7 dagen na factuurdatum.

Dieselaccijnzen terugvragen bespaart u flink wat kosten

Tankt u regelmatig met een tankkaart in Europa? Dan is de kans groot dat u behoorlijk wat kosten terug kunt krijgen. Echter verschilt de terugvordering per land. Wat het tarief bedraagt voor landen zoals Spanje, Frankrijk, Slovenië en Italië vindt u online bij ons terug. Eveneens vertellen we u graag over de mogelijkheden om accijns aangifte te doen.

Vragen? Wij staan u telefonisch te woord

Heeft u vragen over de voordelen die verbonden zijn aan een EDC tankkaart? Of heeft u overige vragen, bijvoorbeeld over btw terugvorderingen of onze andere diensten? Het team van Nebu Transport Services uit Uitgeest, nabij Zaandam, beantwoordt graag uw vragen via het telefoonnummer +31 (0) 251 319076.

Bekijk ook: