+31 (0) 251 319076support@nebutransport.nl

Minimumloon vertegenwoordiging in verschillende landen

Wanneer u met uw bedrijf actief bent in verschillende landen is het handig dat u de minimumloon vertegenwoordiging onder controle heeft. Heeft u chauffeurs in loondienst? Dan vertegenwoordigen wij u graag!

De minimumloon vertegenwoordiging in het buitenland laat u aan ons over

De regeling omtrent het minimumloon is per land enorm verschillend. Daarom is het verstandig om alles uit te besteden aan een specialist. Nebu Transport Services staat graag klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner in de transportsector. Vanuit ons kantoor in Uitgeest bieden wij ondersteuning bij diverse transportvraagstukken. Van de vertegenwoordiging voor het minimumloon tot bijvoorbeeld de terugvorderingen van accijnzen of het terugvragen van buitenlandse btw, wij staan voor u klaar. Met onze uitgebreide dienstverlening helpen wij transportbedrijven die in heel Europa actief zijn. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor minimumloon vertegenwoordiging als uw chauffeurs in de volgende landen rijden:

Nu één prijs voor alle 7 Europese landen: voordeliger en eenvoudiger:

Wanneer u met uw bedrijf actief bent in méér dan één land, dan is de combi-deal voor u het eenvoudigst en het voordeligst.

register-online.gif

Klik HIER voor een DEMO video


Of neem contact met ons op

Wilt u graag de vertegenwoordiging van het minimumloon uitbesteden aan een specialist? Neem dan contact met ons op en profiteer van onze servicegerichte aanpak. U bereikt ons eenvoudig op het telefoonnummer +31 (0) 251 319076. Via dit nummer kunt u ook uw vragen aan een van onze medewerkers stellen.


icoon-frankrijk-minim-loon.jpg  icoon-oostenrijk-minim-loon.jpg  icoon-duitsland-minim-loon.jpg  wagweu-icoon-nebu-ned.jpg  icoon-belgie-minim-loon.jpg  icoon-italie-minim-loon.jpg
        Frankrijk                 Oostenrijk                Duitsland              Nederland                België                    Italië